вторник, юни 25, 2024
НовиниСъбития

Гаел Бонел Санчес ще бъде домакин на посещението на принцесата на Камбоджа на конкурса Мис България“

МИС БЪЛГАРИЯ 2023 | 10 септември, Nu Boyana Film Studios (Ню Йорк Сет)

От България до Холивуд

Гаел БОНЕЛ САНЧЕС, бизнесмен, продуцент и директор по развитието на Nu Boyana Film Studios, вече е ръководител на Мис България със силна решимост да възроди националния конкурс Мис България. Неговата цел е да създаде образ, който съчетава престиж, блясък, традиция, доверие и почтеност, като същевременно подчертава значението на естествената красота.

В миналото Gaël BONNEL SANCHEZ е работил в Endemol, една от най-големите аудиовизуални продуцентски компании в света, която притежава конкурса Мис Франция. След това усъвършенства бизнес уменията си, като основа различни иновативни марки и в момента ръководи развитието на едно от най-големите филмови студия в света, Nu Boyana Film Studios. Целта сега е да се издигне престижът и традицията на това национално състезание, като му се внесе нотка от холивудския имидж.

ШОУТО

Тази година събитието Мис България обещава вълнуваща нова визия. Целта сега е да издигнем престижа и традицията на това национално състезание.
Под темата „Холивуд в пост-апокалиптичен декор на Ню Йорк“ се стремим да предадем послание за запазване, като същевременно поддържаме блясъка, който характеризира вечерта на Мис България. Защо Холивуд? Защото събитието ще се проведе в Nu Boyana Film Studios, дъщерната компания на една от най-дългогодишните независими филмови компании в Холивуд. Сцената ще бъде невероятна: възпроизвеждането на Ню Йорк след апокалиптично събитие…

Водещ на шоуто е известният Орлин Павлов. Журито ще бъде забележително… Например Мис България ще има шанса да приеме членове на кралското семейство на Камбоджа, принцесата Джена Нородом (суперзвезда в Азия с повече от 150 милиона гледания в Youtube) и нейната сестра принцеса Ема Нородом. Също така изпълнителният директор на CHMPS Parisse ще бъде част от журито. CHMPS Parisse е една от най-добрите модни френски марки, които обличат международни топ 10 футболисти като Kyllian Mbappé или Kingsley Coman. При това популярни български изпълнители
също ще изпълнява на снимачната площадка.

ГОСТ И ЖУРИ

Принцеса Джена и Ема Нородом
са камбоджански принцеси и членове на камбоджанското кралско семейство. Те са внучка на крал Нородом Сиамони и правнучка на бившия крал Нородом Сианук. Принцеса Джена. е и актриса, певица, танцьорка, модел. Тя е суперзвезда и божествено вдъхновение в Азия и натрупва повече от 150 милиона гледания на канала си в YouTube. Принцеса Ема, най-голямата дискретна сестра, е талантлив международен модел.


Негово кралско височество принц Нари Нородом
е член на кралското семейство на Камбоджа и посланик в секретариата на Негово Величество краля на Камбоджа. Той е племенник на официалния крал на Камбоджа.

Абдел Пом | Chmps Parisse
Абдел Пом е бизнесменът на дуото. Интуитивен, той успя да развие марката CHMPS Parisse с безспорен талант. Те обличат играчи и приятели като най-добрите играчи в света като Mbappé, Kingley Coman и др.

Български Топ Артисти
И български известни артисти за шоу, пълно с изненади…

Пьотър Ризов
Той е млад предприемач, вече доказал се като актьор и собственик на агенция за модели, а сега и ловец на таланти.

Ирина Папазова
Ирина и съпругът й създават първата агенция за модели в България след комунизма. Тя основа и Мис България.

Гаел Бонел Санчес (шеф на журито)
Гаел притежава лиценз за Мис България. Той е и ръководител на развитието на Ню Бояна. Той е признат предприемач, създал иновативни проекти: от изследването на космоса на ДНК чрез вашата ДНК до изящното часовникарство с колекцията си от часовници, съдържащи автентични подписи на известни исторически личности; високи бижута със своята изключителна линия бижута от мамутска вълна, но също така и невероятна първа в света водка с хайвер.