събота, юли 13, 2024
НовиниТехнологии

Вълнуващият конкурс Iconic Shot by Xiaomi стартира в България с много награди

Лятото вече е в разграра си, а изненадите и подаръците от Xiaomi не спират да изненадват феновете на бранда! В България технологичният лидер стартира вълнуващия конкурс Iconic Shot by Xiaomi, който ще донесе разнообразни награди на участниците. Всичко, което се изисква от тях, е да качат свой емблематичен кадър, да добавят кратко описание и да изберат шаблон и стикери, с които да завършат творбата си.

Идеята на конкурса е вдъхновена от летните емоции, които запечатваме със смартфоните си – дали ще са от пътуване, споделени моменти с приятели или личен празник, всеки от нас пази специални снимки – някои от тях са просто добри кадри, а други са наистина емблематични и заслужават да бъдат споделени. Сега потребителите имат възможността да ги разкажат и да спечелят награди.

Всеки, който иска да се включи в конкурса, може да качи своята кандидатура на https://iconicshotbyxiaomi.com/bg/ в периода от 9-и юли 2024 г. до 9-и август 2024 г.

В периода на конкурса ще има три седмични награди, селектирани на база най-добри конкурсни кадри, отговарящи на условията на конкурса, като победителите ще имат възможност да спечелят смарт часовник Redmi Watch 4 или безжични слушалки Redmi Buds 5 Pro. В края на конкурса ще бъде избран един победител, който ще получи смартфон Redmi Note 13 Pro+ 5G, ваучер за полет с Ryanair на стойност 457 лв.* и персонализиран суитшърт със снимка.

Повече детайли за условията за участие и пълния регламент на конкурса можете да разгледате на следния линк – https://iconicshotbyxiaomi.com/documents/rules-bg.pdf

Екипът на Xiaomi в България пожелава успех на всички участници и весели летни моменти, които могат да им донесат множество награди!

* Сумата от 250 USD, посочена за Ryanair, е изчислена въз основа на текущия обменен курс. Моля, имайте предвид, че тази сума подлежи на промяна, тъй като няма фиксиран обменен курс между BGN и USD. Промените в обменния курс могат да повлияят на крайната сума.